Povrat lozinke
Unesite email adresu s kojom ste se registrirali:
Uvjeti kupnje
Akcije

Motorne pile Husqvarna - jesenska akcija

Od 1. rujna počinje jesenska akcija motornih pila Husqvarna - akcijski popusti, super pokloni uz kupljene strojeve - provjerite detalje u akcijskom letku!...

Zadnji komentar na artikl

Motorne pile - Husqvarna 236

Ivan Grobotek - 17.05.2019

jako dobra pila,vrijedi svake kune,pre zadovoljan...

Zadnje pitanje i odgovor

Trimeri i čistači

borko ivanovic - 24.04.2018

Poštovani,u prilici sam da kupim trimer jonsered GR50.Zanima me vase...

Ime i prezime*E-mail*Broj telefonaMotornu pilu koristim najviše za ?


Prijavi se na newsletter
Anketa
Motorni puhači
0
Košarica

O MOTORNIM PUHAČIMA

/media/image/MotorniPuhaci/Osobine/Naslovna.jpg

Najbrže rastući segment uređaja za uređenje parkova i okućnica za koji redovno od korisnika dobivamo povratne informacije da je to alat koji im najviše olakšao poslove održavanja dvorišta. Područje primjene zaista je široko - svugdje ondje gdje bi inače koristili metlu ili grablje posao ćete s puhačima obaviti toliko brzo i efikasno da ćete se nakon toga pitati kako ste uopće mogli bez njih. Nezamjenjivi kod čišćenja lišća, slame, sijena, paučine, prašine pa čak i pokošene trave sa staza nakon obavljene košnje. Zimi ih je u slučaju suhog snijega moguće iskoristiti za čišćenje staza jer ih tako brzo i efikasno niti na jedan drugi način ne možete očistiti. Kompaktni ručni model vrlo je praktičan i okretan za sve poslove oko kuće, a serijski je opremljen i kitom za usisavanje čime ga za samo par trenutaka pretvarate u moćan usisavač. S druge strane leđni modeli su namijenjeni svima onima koji ih namjeravaju koristiti na većim površinama gdje udobne naramenice i smještaj na leđima osiguravaju minimalan napor kod dugotrajnog korištenja.

BRIGA O OKOLIŠU
/media/image/Trimeri/Osobine/XTorq.jpg

Druga generacija Husqvarninih E-tech motora i novorazvijena X-Torq tehnologija osim izvrsnih radnih osobina imaju za posljedicu i do 75% manje štetnih ispušnih plinova od klasične dvotaktne tehnologije i svakako bolje radne uvjeteza rukovatelja.

ERGONOMIJA
/media/image/MotorniPuhaci/Osobine/Prigusenje.jpg

Leđni modeli osim mekanih naramenica imaju posebno izoliran motor i kućište ventilatora tako da su najtiši na tržištu. Osobina koju će naročito cijeniti profesionalni korisnici koji rade između stambenih zgrada i zahtjevaju vrhunske performanse uz što manje buke.

AIR INJECTION
/media/image/MotorniPuhaci/Osobine/Usis.jpg

Centrifugalni sustav čišćenja čestica usisanog zraka znatno produljuje vrijeme između dva čišćenja filtera zraka, usisani zrakje čišći što smanjuje trošenje i habanje pomičnih dijelova motora, a sam rad je ujednačeniji i učinkovitiji.

UČINKOVITOST
/media/image/MotorniPuhaci/Osobine/Cijev.jpg

Kućište ventilatora kod ručnog modela dizajnirano je tako da je struja zraka u istoj osi kao i ručka. To znatno olakšava rad sa strojem i najmanje opterećuje ručni zglob.

GRUPIRANE KONTROLE
/media/image/MotorniPuhaci/Osobine/Komande.jpg

Pumpica goriva, ručica čoka i filter zraka su grupirani i lako dostupni pa se stroj koristi vrlo jednostavno.

SMART START
/media/image/MotorniPuhaci/Osobine/SmartStart.jpg

Smart start opružni sustav na startnom mehanizmu smanjuje otpor prilikom pokretanja motora do 40% pa se on pali s lakoćom.

KIT ZA USISAVANJE
/media/image/MotorniPuhaci/Osobine/KitZaUsisavanje.jpg

Ručni puhač serijski se isporučuje s kitom za usisavanje s kojim se puhač u svega nekoliko trenutaka može pretvoriti u efikasan stroj za usisavanje lišća i sitnih grančica.

USITNJAVANJE
/media/image/MotorniPuhaci/Osobine/Sjeckanje.jpg

Zamašnjak na ručnom modelu opremljen je nožićima koji u slučaju usisavanja sjeckaju usisani materijal povećavajući time kapacitet vreće. Ako usisavate lišće imat ćete ga već malčiranog u vreći.

Motorni puhači - Husqvarna
Model Zapremnina motora (cm³)Snaga (kW/KS)Masa (kg)Brzina zraka (m/s) Cijena (kn)
536LiB-36V2,4783.300,00
125BVx28,00,8/1,14,3762.450,00
525BX-0,85/1,24,3863.100,00
356BTx51,72,4/3,210,4905.649,00
580BTS75,63,1/4,211,8926.100,00
Vi pitate mi - odgovaramo / Motorni puhači
Pitajte nas

Ime i prezimeE-mail adresa


Vaše pitanje